Stiinta & Tehnologie

#salonul auto frankfurt #mazda #suv #mazda cx-5

Mazda CX-5, prezentat in premiera mondiala la Frankfurt

Noul SUV crossover compact Mazda CX-5 va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul auto de la Frankurt, programat sa se desfasoare in perioada 13-25 septembrie.

CX-5 va fi primul model al noii generatii de produse Mazda ce vor ingloba gama completa a tehnologiilor SKYACTIV si noua tema de design "KODO – Sufletul miscarii". Noul SUV Mazda va fi introdus treptat pe toate pietele de desfacere incepand cu prima parte a anului viitor.

In gama europeana de motorizari se va regasi propulsorul SKYACTIV-G 2.0 (benzina) si SKYACTIV-D 2.2 (diesel), ambele disponibile in versiuni standard si de mare putere.

Tot la Frankfurt, va putea fi vazut pentru prima oara si modelul Mazda3 facelift. Este vorba despre un automobil care va furniza emisii scazude de dioxid de carbon. De asemenea, automobilul beneficiaza de imbunatatiri atat la design-ul exterior, cat si la cel interior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea