Stiinta & Tehnologie

#masini leasing #leasing #masini

Masini in leasing la preturi avantajoase

Leasing Automobile este dealer autorizat de masini in leasing destinat tuturor pasionatilor de autovehicule performante importate din Germania si disponibile pe intreg teritoriul Romaniei. Indiferent de preferinta dvs in privinta automobilului dorit, cu siguranta il veti gasi pe cel potrivit daca accesati site-ul www.leasingautomobile.ro si veti gasi numeroase modele si marci disponibile pentru a fi achizitionate prin sistem de leasing financiar sau credit auto bancar.

Magazin online – Parc Auto – Leasing Automobile – Masini in leasing

Accesati site-ul si veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a achizitiona masini in leasing si veti putea compara gama de masini in leasing din toate punctele de vedere (nu doar in privinta pretului, ci si din punct de vedere al dotarilor tehnice). Informatiile despre masinile in leasing pe care le veti gasi prezentate pe site sunt disponibile in functie de: an de fabricatie, rulaj, cilindrii, cai putere, combustibil, norma euro, transmisie, caroserie, tara de origine si culoare.

Finantare de tip leasing auto pentru numeroase marci si modele de masini performante

Preturile autoturismelor variaza intre 5990 EUR si 25990 EUR. Acestea pot fi achizitionate direct, daca dispuneti de suma integral sau pot fi procurate in credit sau leasing. Daca optati pentru un credit sau leasing, nu trebuie sa va faceti griji de perfectarea tuturor documentelor, caci colaboratorii companiei vanzarimasini se vor ocupa toate formalitatile necesare, iar dvs., veniti doar sa va luati automobilul.

Masini in leasing – Comanda online prin LeasingAutomobile.ro

Pentru a veni in sprijinul dvs., compania Leasing Automobile va propune o modalitate foarte simpla de comanda. Comanda online va ofera o multime de beneficii, cel mai important beneficiu consta in faptul ca nu trebuie sa va deplasati pana la reprezentanta si astfel ca nu veti mai pierde timp in trafic.

Toate aceste beneficii pe care le au clienti site-ului sunt posibile datorita experientei acumulate in timpul activitatii inca din anul 2000. Aceasta experienta s-a concretizat prin oferirea de servicii care sa faca din achizitionarea unei masini o experienta placuta, indiferent de profilul clientului. Chiar si persoanele care nu au multe cunostinte in domeniul autovehiculelor vor putea alege o masina potrivita cerintelor lor, datorita modalitatii simple de comanda si a usurintei cu care se gasesc modelele de masini in leasing pe site-ul www.leasingautomobile.ro.

Beneficii masini in leasing prin dealer auto Leasing Automobile

  • Costuri de achizitie minime;
  • Termen rapid de livrare - de pana la 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii;
  • Asigurarea gratuita a transportului;
  • Garantia de 6 luni pentru cutie si motor pentru autoturisme cu vechime de maxim 5 ani si pana in 180.000 de km rulati.

Gama variata de masini in leasing si de servicii prezente in oferta, precum si calitatea exceptionala a acestora recomanda Parcul Auto Leasing Automobile ca cel mai potrivit loc de unde puteti achizitiona masini in leasing performante si garantate de producatori recunoscuti international.

INFO LeasingAutomobile.ro – Masini in leasing

In cazul in care aveti nevoie si de alte informatii referitoare la produse si servicii, reprezentantii companiei va stau la dispozitie. In functie de zona in care locuiti, puteti contacta telefonic reprezentanta din Arad la numarul sau reprezentanta din Galati.

LeasingAutomobile.ro – reprezentanta S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE S.R.L.

Numar Registrul Comertului : J17/243/2015,

Cod fiscal RO34139233

Showroom Galati: 0741 41 44 88

Showroom Arad: 0741 41 44 66

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea