Stiinta & Tehnologie

#masini de vanzare #masini

Masini de vanzare – Oferte si sfaturi utile de la LeasingAutomobile.ro

Datorita preturilor mai avantajoase, masinile rulate sunt prima optiune a multor conducatori auto ce doresc sa-si schimbe automobilul. Piata auto second hand este in continua dezvoltare, astfel ca exista o multime de importatori si dealeri de unde puteti achizitiona o astfel de masina. Leasing Automobile este un dealer auto de incredere, care dispune de cele mai bune oferte de masini de vanzare adaptate cerintelor actuale ale pietii. Autoturismele provin de la dealeri internationali autorizati, astfel ca majoritatea masinilor sunt importate din Germania, ceea ce asigura un nivel ridicat de calitate si siguranta.

Masini rulate - Cateva sfaturi pentru cei fara experienta

Pentru ca inainte de a va hotari definitiv ca doriti sa investiti intr-o masina second hand trebuie sa cantariti atat avantajele, cat si dezavantajele, iata cateva sfaturi venite din partea specialistilor:

1. Bugetul disponibil. Prima intrebare esentiala pentru orice client aflat intr-un targ auto este: cati bani am? Intr-adevar, confortul, siguranta si fiabilitatea sunt caracteristici ce tin de pretul autoturismului, iar masinile bune sunt si scumpe. Prin urmare, ar fi ideal sa faceti o estimare a costurilor de rulare si intretinere pe un unul sau mai multi ani si astfel va puteti face o idee despre bugetul lunar sau anual necesar pentru investitia dorita;

2. Pentru ce va trebuie masina? In general, oamenii cauta diverse tipuri de masini, chiar daca cel mai adesea acestea sunt pentru familie sau transportul personal. Prin urmare, daca nu va atrag masinile luxoase sau cele puternice, aveti de unde alege masini rulate de calitate la un pret foarte bun. Leasing Automobile va ajuta sa intrati in posesia unei masini adaptate nevoilor dvs in orice categorie de pret;

3. Cat de importanta este siguranta personala? Siguranta este legata in mod direct de pachetul complet de dotari ale masinii, astfel ca tehnologia isi spune cuvantul in acest sens. Cu cat investiti mai mult intr-o masina moderna, cu atat creste si nivelul dvs de siguranta. Asadar, este mai bine sa alegeti un model de masina ce nu atrage neaparat prin design sau aspect, dar care detine toate dotarile necesare pentru siguranta pasagerilor;

4. Cat timp intentionati sa folositi masina? Pasionatii de autoturisme se plictisesc repede de achiztiilor lor si obisnuiesc sa schimbe masina o data la cativa ani. In cazul in care faceti parte din aceasta categorie, incercati sa nu investiti foarte mult, deoarece autoturismele se devalorizeaza rapid.

Finantare rapida si masini de vanzare la preturi avantajoase

Leasing Automobile mentine parteneriate solide nu doar cu dealeri internationali, ci si cu firme specializate in contracte de finantare, astfel ca beneficiati de toate formalitatile, fara sa mai fiti nevoiti sa alergati dupa acte si documente pe la diverse institutii.

Acest dealer detine un parc auto de masini de vanzare complet, astfel ca puteti opta pentru cele mai renumite marci auto, printre care BMW, Audi, Opel etc.

Pentru mai multe informatii si modele de masini, accesati www.leasingautomobile.ro.

Showroom Galati

Blv. George Cosbuc nr. 138

0741 41 44 88

office@leasingautomobile.ro

Showroom Arad

Calea Timisorii nr. 142

0741 41 44 66

officearad@leasingautomobile.ro

Advertorial

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea