Stiinta & Tehnologie

Mai multe detalii despre LG KF310 si LG KF240

La sfarsitul lunii februarie internetul era impanzit cu zvonuri despre trei modele de telefoane noi de la LG si anume LG KF310 , KF240 si KG750.

Cele trei sunt destinate segmentului de Fashion, F-ul din numele lor fiind un indiciu care vine in ajutorul nostru. Povestea era cam aceasta.

KF750 la inaintare

Pana acum se stiau mai multe detalii despre modelul KF750, cu nume de cod "Libra", care are ecran de 320 x 240 pixeli, sensibil la atingere fabricat din cristale de safir .

Modelul mai vine echipat cu touchpad de navigare, o camera foto de 5 megapixeli cu auto focus si capacitati de inregistare video, camera secundara (probabil VGA) pentru teleconferinte, memorie interna de 160 MB si suport microSD.

Atentia conteaza!

Spre diferenta de acest model, telefoanele KF310 (care era initial KF300) si LG KF240 nu aveau disponibile prea multe date si toata lumea se astepta sa le vada la CeBIT. Dar se pare ca nimeni nu a bagat de seama ca LG si-au prezentat modelul LG KF310 la editia din 2008 de la Barcelona.

Totusi modelul KF240 ramane doar la stadiul de "imagini furate". Dar cauza nu este pierduta. Zvonurile spun ca atat KF310 cat si KF240 vor fi foarte asemanatoare. Din moment ce primul model a fost deja prezentat putem spune ca LG KF240 si KF310 au amandoua dimensiuni de 97×48x17 mm si cantaresc 102 grame, sunt telefoane slider in genul celor din seria LG Chocolate , au un ecran de 176 × 220 pixeli, stereo Bluetooth, MP3-player incorporat si suport de card microSD.

Totodata, cele doua modele par sa aiba camera foto incorporata si diferenta dintre ele vine aici, pentru ca un model va avea camera de 1,3 megapixeli, pe cand cealalta va avea camera de 2 megapixeli. Din pacate nu se stie exact care dintre telefoane va detine camera de 1,3 si care pe cea de 2 megapixeli.

To be continued...

Sunt sigura ca vom afla mai multe detalii despre aceste LG-uri la ediatia CTIA Wireless de anul acesta, care se va desfasura in perioada de 1 si 3 aprilie.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea