Stiinta & Tehnologie

#Linhai 4x4 #Linhai #ATV Linhai de Vanzare #ATV Linhai #Accesorii ATV #ATV 4X4

Linhai 500 – Cinci Sute de motive sa il alegi

Linhai 500 vehicul proiectat pentru sarcini utilitare si recreationale in medii off-road. Cu un design atractiv si dotari complete, garantand experiente palpitante de pilotare, Linhai Dragonfly 500 S 4x4 se califica in topul celor mai antrenante vehicule tip 4x4 din gama ATVROM.

Inca din 1956 Linhai continua si astazi datorita reputatiei pe care si-a creat-o, producand milioane de ATV-uri, scutere si motociclete. 2001 a fost anul in care Linhai s-a remarcat pe piata de ATVuri, producand pentru prima data primul vehicul de acest gen.

Cu mii de ingineri care isi pun amprenta pe cele aproape 100.000 de atvuri, Jiangsu Linhai Motor produce in prezent chiar si motoare sau motociclete.

Daca ai dubii in ceea ce priveste manevrabilitatea si fiabilitatea unui atv 4x4 marca Linhai, inseamna ca nu ai urcat niciodata in saua unui Linhai DragonFly 300 S 4x4. Special conceput pentru a face fata oricarui tip de activitate, Linhai 300 este prevazut cu o motorizare de 275cc monocilindru, in 4 timpi, transmisie automata cu posibilitatea tractiunii 2x4/4x4 si frane hidraulice cu disc fata/spate. Daca esti in cautarea unui atv 4x4 utilitar-recreational complet echipat, la un pret accesibil, alege Linhai DragonFly 300.

Compact si robust, cu un sasiu marit si motorizare suficient de puternica pentru a oferi o experienta plina de adrenalina, Linhai M550 LT EFI 4X4 EPS poate fi folosit pentru plimbari sau intreceri impreuna cu prietenii. Dispus sa preia treburile simple din preajma gospodariei, vehiculul poate fi personalizat cu o gama variata de accesorii pentru agricultura, amenajari, deszapezire, vanatoare si nu numai.

Viziteaza gama de accesorii atv, alege sistemul gps atv eTrex Vista HCX – STANDARD cu posibilitatea de a calcula suprafete sau de a crea si memora rute. Poti incarca harti, peste 50 de trasee si peste 10.000 de puncte.

Siguranta pilotajului este pe primul loc, alege casca de protectie FOX V1 Mako Helmet #16003 Galben-Rosu sau LS2 FF351 ATMOS black yellow cu raport calitate-pret excelent, constructie durabila, ideala pentru curse prin oras, pe sosea sau autostrada, aducand un plus de protectie si siguranta pilotajului.

Adauga manusi de protectie FOX 360 Race Glove -03168 Black profesionale, cu intarituri in palma, design unic si incheieturi flexibile pentru a permite o manevrare cat mai naturala a mainii. Alege modelul FOX Dirtpaw Race Glove -17291 Black pentru calitate superioara la un pret accesibil.

Pentru un plus de manevrabilitate alege anvelope atv marca Kenda K585 Bounty Hunter HT AT25x10R12.

Viziteaza linhai-atv.ro pentru o gama larga de atv-uri Linhai, la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Acum ai posibilitatea sa vezi LIVE un showroom ATV complet dedicat necesitatilor tale, viziteaza-ne la adresa: Splaiul Unirii, Nr. 168 in intervalul orar L-V: 9 AM – 6 PM. Avem reprezentanta chiar si in: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

Contacteaza-ne telefonic la 031.805.90.43/mobil 0730.730.726, scrie-ne la adresa de e-mail office@atvrom.ro sau sales@atvrom.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea