Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #lichidare de stoc #orange

Lichidare de stoc la Orange

Orange Romania anunta o importanta lichidare de stoc pentru peste 20 de modele diferite de telefoane din gamele Nokia, SonyEricsson, Samsung, Sagem, SPV, Motorola, LG si HTC.

Promotia speciala este disponibila doar in magazinul online al Orange si este valabila pana la 29 decembrie.

Se poate si online

Oricine doreste un telefon are posibilitatea sa aleaga produsul dorit dintr-o gama variata de telefoane cu preturi incepand de la 10 euro + TVA. In plus, la achizitia oricarui model clientii primesc cadou o cartela Orange PrePay.

Telefoanele pot fi comandate pe www.orange.ro/ webshop , din magazinul online, in limita stocului disponibil, beneficiaza de garantie de 24 de luni si se pot livra oriunde in tara, prin curier. Plata se poate face fie prin card bancar fie la livrare, iar pentru livrarile in valoare de peste 25 de euro livrarea este gratuita.

Preturi mici

Modelele disponibile in stocul in lichidare sunt de la cele mai simple pana la smartphone-uri. Pentru a putea fi selectate mai usor acestea sunt clasificate pe website in 5 categorii de preturi: 10, 20, 30, 40 si peste 50 de euro.

"Din magazinul online Orange poti achizitiona oricand telefoane, la preturi competitive, fie ca esti sau nu client Orange. Acum, in prag de Craciun, dorim sa oferim tuturor posibilitatea de a achizitiona un cadou inspirat la preturi speciale , la alegere dintr-o gama variata de telefoane aflate in lichidare de stoc. In plus, oferim gratuit un pachet Orange PrePay la fiecare telefon cumparat", a declarat Andreea Belenes, Online Division Manager.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea