Stiinta & Tehnologie

LG prezinta VX-8700 si LX-570

Se pare ca LG570 nu este singurul terminal de tip clamshell de la LG care a fost lansat la targul CTIA astazi, celebra companie prezentand si un duo CDMA de zile mari.

Acest duo "diabolic" este compus din terminalele de tip clamshell VX-8700 si LX-570, ambele dedicate pietei CDMA. Argintiul VX-8700 se incadreaza perfect in categoria de telefoane Shine, de la LG si incorporeaza o camera de 2 megapixeli, conectivitate EV-DO, suport pentru Bluetooth stereo si slot pentru carduri microSD . De asemenea veti fi placut surprinsi de un display zvelt si vertical, care se incadreaza perfect in carcasa de aluminiu.

LX-570 se axeaza mai mult pe functii muzicale, etaland un exterior negru, glossy, avand functii touch-sensitive si incorporand o camera de 1.3 megapixeli. Noul model include si taste directionale dedicate schimbarii melodiilor, un tuner FM, conectivitate EV-DO, Bluetooth stereo si evident slot pentru carduri MicroSD.

Ca de obicei nu cunoastem inca o data oficiala de lansare, dar astfel de date si bineinteles pretul vor fi disponibile in mai putin de o luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea