Stiinta & Tehnologie

#lansare romania #ceas bluetooth #lg prada ii

LG Prada II s-a lansat in Romania

Cel mai nou terminal Prada a coreenilor de la LG este acum disponibil si in Romania.

Modelul LG KF900 ofera o serie de functii tehnice adaptate celor mai sofisticate preferinte in domeniul telefoniei mobile.

Specificatii tehnice

Terminal LG si-a pastra ecranul de 3 inch cu rezolutie de 400 x 240 pixeli si interfata Flash UI pe care primul Prada il avea. Asa cum spuneau zvonurile, terminalul are conectivitatea HSDPA si Wi-Fi , Bluetooth-ul versiunea 2.0, senzor de miscare si tastatura QWERTY completa.

LG Prada II masoara 104,5 x 54 x 16,8 mm si are baterie de 950 mAh si camera foto de 5 megapixeli, cu autofocus, lentile Schneider-Kreuznach si capabilitati de capturi video in format D1, la o rezolutie de 720 x 480 pixeli cu 30 fps.

Cu microsite ...

Primele informatii despre lansare au aparut pe un site dedicat LG Prada II unde utilizatorul poate gasi un film de prezentare a acestuia. Tot aici se gaseste si continut pentru telefon, ca videoclipuri sau wallpaper-uri.

Telefonul se va lansa si pe piata autohtona impreuna cu LG Prada Link, un ceas digital subtire care este un dispozitiv Bluetooth care poate monitoriza apelurile, permitand si citirea mesajelor text fara ca telefonul sa fie scos din geanta sau din buzunar.

In Romania, noul terminal Prada este disponibil la pretul de 1.899 RON, la distribuitorii specializati. Ceasul Prada Link  va fi disponibil incepand cu luna februarie, la un pret ce urmeaza sa fie anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea