Stiinta & Tehnologie

#europa #lg #telefoane mobile #lg optimus l5

LG Optimus L5 soseste in Europa

LG a pregatit lansarea celui mai nou smartphone entry-level, LG Optimus L5, la nivel global insa primele tari in care va fi disponibil telefonul Android sunt Franta, Germania si Marea Britanie.

Noul smartphone LG va fi lansat pana la sfarsitul lunii in mai multe tari europene. Momentan, LG Optimus L5 este disponibil in magazinul online Amazon Germania la un pret de 189 euro fara abonament.

Smartphone-ul LG cu specificatii mai modeste decat LG Optimus L7 ar putea avea insa un pret si mai mic la data lansarii, potrivit GSMArena.com.

Dotat cu un ecran HVGA de 4 inci, LG Optimus L5 foloseste un chipset Qualcomm MSM7225A si are un procesor single-core Cortex A5 la 800 MHz.

LG Optimus L5 ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are 512MB de memorie RAM si spatiu de stocare de 4GB, ce poate fi extins pana la 32GB prin card microSD. Camera foto a LG Optimus L5 este de numai 5MP, dar are inclus flash LED.



Sursa foto: FoneArena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea