Stiinta & Tehnologie

#lg optimus 7 #windows phone 7 #smartphone

LG Optimus 7 va fi primul telefon cu Windows Phone 7 din Europa

Odata ce compania americana Microsoft a anunta lansarea noului sistem de operare Windows Mobile 7 , o serie de producatori de telefoane mobile au adoptat imediat noul OS.

Printre acestia se numara si coreenii de la LG, primii care vor lansa un telefon mobil cu sistemul de operare Windows Phone 7 pe piata din Europa. Printre alti producatori de terminale cu acest OS se numara Dell, Asus, Samsung si HTC.

Smartphone-ul LG Optimus 7 , care poarta nume de cod E900, face parte din noua serie de telefoane " Optimus " a producatorului. Initial colectia ar fi trebuit sa includa doar telefoane mobile cu Android , dar Optimus va integra smartphone-uri de top indiferent care va fi platforma de operare a modelelor.

Chiar daca telefonul si-a facut aparitia pe internet, LG Optimus 7 nu a venit si cu o lista a specificatiilor tehnice. Totusi, se stie ca primul telefon cu Windows Phone 7 pentru piata europeana va dispunde e un ecran tactil, dar nu si de tastatura QWERTY fizica .

In prezent se speculeaza ca LG Optimus 7 se va lansa oficial prin luna noiembrie si se va lansa prin operatoul de telefonie mobila Vodafone. S-ar putea ca aceeasi varianta de distribuire sa fie aplicata si in tara noastra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea