Stiinta & Tehnologie

#samsung #lg #htc #smartphone #lg nitro hd #lansare telefon

LG Nitro HD, lansat de sarbatori

LG va lansa, cel mai probabil cu ocazia sarbatorilor de iarna, un nou smartphone . Este vorba despre , un telefon mobil inteligent care va concura direct cu smartphone-urile de top ale Samsung si HTC, Galaxy Nexus, respectiv , scrie GSMArena.

Dupa cum sugereaza si numele, LG HD va avea un ecran de inalta definitie cu o rezolutie de nu mai putin de 1280x720 pixeli. Display-ul are o diagonala de 4,5 inci si este de tip HD-IPS LCD.

Procesorul Scorpion dual-core de 1,5 GHz ruleaza pe un chipset Snapdragon , care beneficiaza de memorie RAM de 1 GHz. Camera cu care este dotat LG Nitro HD este 8 MP cu .

In ceea ce priveste capacitatea de stocare, Nitro HD va oferi 4 GB de memorie, cu posibilitatea de extindere [rin slotul de card microSD.

Momentan, producatorul nu a facut public pretul la care va fi disponibil LG Nitro HD, terminal care reprezinta varianta americana a LG Optimus LTE.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea