Stiinta & Tehnologie

#coreea #lg #china #lg kt878 #lg kv920 #telefon mobil

LG KT878 si KV920 se lanseaza doar in China

Compania coreeana LG a facut un alt pas si a intrat pe piata chineza de telefoane mobile. Primele terminale lansate in retelele 3G din China sunt modelele LG KT878 si KV920.

LG KT878 va fi distribuit de operatorul China Mobile, iar LG KV920 va putea fi cumparat in reteaua China Telecom. Preturile celor doua modele nu au fost anuntate.

LG KT878

Modelul LG KT878 este un terminal compatibil TD-SCDMA . Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.1 si dispune de un ecran sensibil la atingere de 3 inch. Detalii ca numarul de culori suportate si rezolutia ecranului nu au fost date publicitatii.

Terminalul LG KT878 vine dotat si cu o camera foto de 5 MP, posibil cu autofocus si flash, conectivitate Bluetooth si are player muzical si radio incorporate. Pentru marirea spatiului de stocare, LG KT878 dispune si de slot pentru card microSD.
LG KV920

Telefonul LG KV920 este compatibil cu retelele CDMA de 2000 mHz. Modelul este de fapt telefonul LG Voyager care este disponibil in prezent si in Statele Unite ale Americii prin operatorul de telefonie mobila Verizon Wireless .

In acest caz telefonul are un ecran tactil cu rezolutie WQVGA 480 x 270 px si tastatura QWERTY completa fizica. Modelul este un slider care dispune de conectivitate  Bluetooth, player muzical incorporat si o camera foto destul de modesta, de doar 3 MP.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea