Stiinta & Tehnologie

LG KP265 ajunge la rusi

Se prea poate ca telefoanele muzicale sa fie cele mai cautate pe piata si poate tot din aceast motiv, compania coreeana LG s-a gadint sa faca un nou pas.

Este vorba despre piata de desfacere ruseasca, care in scurt timp va putea sa se mandreasca cu o noua achizitie asiatica in materie de telefoane mobile, mai precis terminalul LG KP265.

Low-end music

Asa cum spune si titlul, terminalul KP265 este un entry-level cu capacitati muzicale, asemenea lui sony ericsson w350 care este tot un telefon low-end, dar care se descurca foarte bine cu muzica.

LG KP265 este un slider care promite mult la capitolul muzica sau cel putin asa spun producatorii. Chiar daca vine cu caracteristici simple de telefonie, probabil ca efectuare de convorbiri si trimitere SMS-uri, cand vine vorba de multimedia, lucrurile se schimba. Castile de la pachet nu sunt cele mai bune, dar vor fi perfecte ca antena de radio atunci cand vrei sa utilizezi aceasta functie.

Ce mai poate KP265

Si pentru ca am repetat de atat de multe ori termenul low-end, este cazul sa vedem de ce LG KP265 se incadreaza in aceasta categorie. Terminalul vine echipat cu o camera foto de doar 1,3 megapixeli si asa cum este de asteptat, fara flash sau autofocus .

Lui LG KP265 nu ii lipseste slotul pentru cardul microSD, mai ales ca ai nevoie de spatiu pentru muzica ta din moment ce terminalul este unul muzical. Telefonul dispune de USB 2.0 si un ecran TFT cu 262.000 de culori cu rezolutie de 128 x 160 pixeli.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea