Stiinta & Tehnologie

#marea britanie #lg gw300 #qwerty

LG GW300 a fost anuntat oficial

Chiar daca terminalul LG GW300 a aparut pe Internet din luna iulie 2009 , modelul a fost anuntat oficial abia la sfarsitul lui septembrie.

Modelul este un terminal dedicat mesageriei si dispune de o tastatura fizica QWERTY completa.

Specificatii tehnice


Noul LG GW300 este un candybar care masoara 115,5 x 61 x 12,8 mm si cantareste 95 de grame. Modelul dispune de un ecran de 2,6 inch cu o rezolutie de 320 x 240 pixeli si poate afisa pana la 265.000 de culori.

Camera foto din dotarea telefonului este modesta, de doar 2 MP fara flash sau autofocus si poate capta imagini la o rezolutie maxima de 1600 x 1200 pixeli, dar poate face si inregistrari video . Totusi, telefonul vine dotat cu player muzical si video cu suport pentru formate MP3, MP4, eAAC+ si WMA. Desi vine cu o tastatura QWERTY completa si este dedicat utilizatorilor care trimit mesaje, modelul nu dispune de o conectivitate foarte ridicata, GW300 avand doar GPRS si EDGE si nu vine nici cu Wi-Fi. Altfel, terminalul vine dotat cu Bluetooth 2.1 cu A2DP, Bluetooth si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Alte detalii

Lista specificatiilor tehnice ale acestui model este foarte scurta, LG GW300 fiind un terminal din categoria entry-level. Telefonul care nu are nici GPS poate fi achitizionat in doua variante de culori, negru si albastru.

Desi pretul lui LG GW300 nu a fost anuntat, reprezentantii companiei producatoare au declarat ca modelul se va lansa initial in Marea Britanie prin operatorii de telefonie mobila O2 si Orange. Nu se stie cand terminalul va ajunge si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea