Stiinta & Tehnologie

#candybar #entry-level #telefon mobil #lg gb210

LG GB210, un nou terminal entry-level

Dupa ce compania coreeana a lansat modelul LG GM200, un terminal muzical din clasa entry-level, anunta un alt telefon din aceeasi gama.

Modelul LG GB210 se va lansa oficial in luna mai in magazinele din Ucraina.

Specificatii tehnice

Asemenea lui GM200, si acest terminal dispune de specificatii tehnice modeste. Telefonul este un candybar care masoara 106,2 x 46 x 13,8 mm si dispune de un ecran modest de 1,77 inch cu rezolutie de 128 x 160 px.

Terminalul este un dual-band si functioneaza in retelele GSM de 900 si 1800 MHz. Maximul de conectivitate suportat de LG GB210 este GPRS si pentru transferul de date, utilizatorul are la dispozitie Bluetooth-ul.

Alte detalii

Totusi, la cat de modest, telefonul vine cu browser web WAP 2.0 cu suport HTML si xHTML. Memorie interna este foarte mica, de doar 4 MB, dar noul LG are slot pentru card microSD. Marirea spatiului de stocare se poate face pana la 4 GB.

LG GB210 se va lansa in Ucraina la inceputul lunii mai si va costa in jur de 400 RON. Se asteapta ca pana la sfarsitul lui 2009, acest telefon sa fie disponibil si pe alte piete din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea