Stiinta & Tehnologie

LG FM33, Chocolate MP3 player

Noul MP3 player de la LG, FM33, reprezintă combinaţia ideală între stil şi funcţionalitate. Datorită tastaturii sale senzitive, navigarea prin fişierele de muzică, fotografii, filme sau radio este foarte uşoară.

Datorită memoriei flash încorporate, de până la 4GB, FM33 poate stoca până la 1.000 de melodii sau 200 de înregistrări video. De asemenea, utilizatorul poate asculta muzică în timp ce pe ecranul său LCD de 1.8 inci sunt vizualizate fotografii. Totodată, funcţionalităţile oferite includ compatibilitatea cu Windows Media Player 10 şi numărul mare de formate suportate – MP3 , MP3 VBR, WMA, OGG, ASF, JPEG, BMP, TXT şi MPEG4.

Micro sistem elegant cu touch pad

Noul micro sistem 160W (FA162) vine cu o notă de eleganţă şi distincţie conferite de negrul clasic şi de display-ul senzitiv, care în mod de funcţionare devine roşu intens.

Micro sistemul FA162 dispune de XTS (excelent True Sound), cea mai avansată tehnologie audio lansată de LG. FA162 controlează şi stabilizează nivelul frecvenţei, transmiţând cel mai bun sunet, iar cei care îl utilizează se vor putea bucura de o calitate excelentă a sunetului.

De asemenea, produsul este compatibil USB, oferind utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica preferată, la calitate excepţională, prin simpla conectare la dispozitive precum MP3 playere. Calitatea superioară a sunetului se datorează şi egalizatorului cu 6 moduri (Flat/Rock/Pop/Classic/Jazz/Drama). Totodată, micro sistemul LG suportă un număr mare de formate, precum WMA/MP3/CD-R/RW.

„LG a căutat întotdeauna să ofere consumatorilor săi produse premium care să se diferenţieze de celelalte produse de pe piaţă, iar noile modele din gama audio video reprezintă un exemplu în acest sens. Modelele de mp3 playere şi mini sistemul FA162 integrează caracteristica touch screen , aceasta aducând un plus de eleganţă noilor produse LG de pe piaţa din România” , a declarat dl. Han Khyu, preşedinte LG Electronics România.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea