Stiinta & Tehnologie

#black label #new chocolate #lg bl40

LG BL40 New Chocolate, in editie speciala pentru Rusia

Fanii LG din Rusia vor primi in curand o editie speciala a lui LG BL40 New Chocolate , cel mai recent terminal din colectia Black Label al producatorului coreean de telefoane mobile.

Totusi, lg bl40 new chocolate pentru rusi va fi o editie care s-a lansat deja in Coreea in perioada Craciunului 2009.

Specificatii tehnice BL40

Noua versiune a lui BL40 este de fapt christmas edition-ul lansat la coreeni, iar specificatiile tehnice ale modelului nu difera cu mult de originalul LG New Chocolate BL40 care a fost anuntat oficial in luna august 2009. Lista detaliilor tehnice prezinta terminalul ca este echipat cu un ecran tactil de 4 inch cu functii multi-touch asemenea display-ului de iPhone. Totodata, ecranul are o proportie de vizualizare de 21:9 si rezolutie de 800 x 345 pixeli, iar telefonul prezinta o interfata de utilizator dual activa cu suport flash.

Noul telefon mobil va avea tastatura virtuala QWERTY completa si o conectivitate ridicata, 3G cu HSDPA si Wi-fi, plus receptor GPS, pe langa standardele GPRS, EDGE, Bluetooth si USB. Spre deosebire de modelul original, LG BL40 dispune de o camera foto de 8 MP cu flash LED si functii de autofocus si geo-tagging.

Alte detalii

LG BL40 New Chocolate in editia speciala pentru Rusia vine cu player muzical si video incorporat, iar telefonul are suport DivX pentru playback video. Mai mult, asemenea altor terminale LG (Renoir sau Arena) si acesta va dispune de iesire TV si suport sunet Dolby Mobile.

LG New Chocolate este disponibil doar pe piata din Coreea si in curand si pe cea din Rusia si costa peste 4.000 USD. Terminalul original s-a lansat in luna octombrie modelul si pe piata din Europa si in prezent poate fi achizitionat si in Romania la pretul de 2.000 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea