Stiinta & Tehnologie

#lg arena #max #lu9400 #km900

LG Arena Max ar putea sa se lanzeze in curand

Unul din cele mai de succes telefoane mobile ale anului 2009, terminalul LG KM900 Arena ar putea avea in curand un urmas.

LG Arena Max, cu numar de cod LU9400 tocmai a trecut de aprobarea Wi-Fi Interoperability Certificate.

Specificatii tehnice Arena Max

Din pacate specificatiile tehnice ale acestui telefon nu sunt cunoscute. Tot ce se stie este ca va fi dotat cu Wi-Fi. Altfel, se speculeaza te terminalul ar putea sa dispuna de un ecran mai mare, de 3,5 inch si o camera foto mai puternica, de 8 MP.

Nu este o surpriza ca modelul LG KM900 va avea un urmas, telefonul avand un foarte mare succes, iar in luna august 2009, coreenii de la LG anuntau ca au reusit sa vanda peste 1 milion de unitati ale ogirinalului Arena. Numai in Europa compania a inregistrat vanzari foarte bune de-a lungul anului. LG KM900 Arena este disponibil pe piata din Romania din luna aprilie a anului 2009 si poate fi achizitionat in retele operatorilor, precum si pe open market la pretul de 1.749 RON.

Specificatii tehnice LG Arena

Arena
este un terminal compact care are 11,9 mm grosime. Modelul are ecran de 3 inch, sensibil la atingere cu o rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli si 262.000 culori si camera foto de 5 MP cu capacitatea de inregistra video in calitate DVD.

Totodata, modelul vine cu o noua interfata de utilizator numita 3D S-Class. Acesta afiseaza o forma cubica ce incadreaza patru ecrane care pot fi personalizate, pentru a avea acces direct la toate functiile pe care le ofera telefonul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea