Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #mobile world congress 2009 #lg arena km900

LG Arena KM900 anuntat oficial

LG Electronics anunta lansarea celui mai nou terminal din gama pentru 2009, LG Arena KM900 .

Terminalul va fi prezentat in cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009 din Barcelona.

O noua interfata de utilizator

Numita 3D S-Class, acesta afiseaza o forma cubica ce incadreaza patru ecrane care pot fi personalizate, pentru a avea acces direct la toate functiile pe care le ofera telefonul. Muzica, filmele, fotografiile si nu numai, sunt la indemana datorita meniurilor intuitive bazate pe tehnologie tactila 3D.

"Interfata dinamica si intuitiva S-Class este o adevarata revelatie, o noutate absoluta in materie de tehnologie mobila. Avand o grafica 3D performanta, ecran tactil si facilitati multimedia captivante, LG Arena este un telefon multimedia complet echipat," a declarat dr. Skott Ahn, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications.

Specificatii tehnice


LG Arena KM900 este un terminal compact care are 11,9 mm grosime. Totodata, terminalul va functiona atat in retele GSM cat si in cele UMTS, iar maximul de conectivitate este HSDPA. Noul model LG are ecran de 3 inch, sensibil la atingere cu o rezolutie WVGA de 800 x 480 pixeli si 262.000 culori.

Telefonul mobil va dispune de o camera foto de 5 MP cu capacitatea de inregistra video in calitate DVD. Totodata, KM900 va avea si suport pentru TV mobil. Telefonul are receptor GPS cu functii aGPS si conectivitate Wi-Fi, radio FM si baterie standard Litiu-Ion de 1000 mAh care va rezista 300 de ore in modul stand-by si pana la 230 minute de convorbiri.

LG va oferi mai multe detalii despre LG Arena si tehnologia incorporata, precum si alte informatii surpriza la conferinta de presa din cadrul Mobile World Congress .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea