Stiinta & Tehnologie

#laptopuri #laptop intel #intel core m

Laptopurile viitorului sunt ultrasubtiri: Intel lanseaza un produs inovator

Intel tocmai a lansat un produs inovator care va transforma lumea laptopurilor. Este vorba despre procesorul Intel Core M, de doar 14 nanometri si fara ventilatoare, menit sa imbunatateasca simtitor atat performanta, cat si designul laptopurilor.

In cadrul targului Computex, organizat in Taipei, Intel si-a lansat cel mai nou produs, procesorul Intel Core M, care isi propune sa duca la aparitia unei noi generatii de tablete si laptopuri, mai subtiri si mai silentioase si care sa consume o cantitate cat mai mica de energie, noteaza Mashable.com.

"Este cool, este silentios, este mai usor, mai subtire si este cel mai economic procesor din istoria Intel", a spus, despre noul produs, presedintele Intel, Renee James.

Pentru a-i demonstra eficienta, Intel a inclus procesorul intr-o tableta ultrasubtire, cu o grosime de 7,2 mm, o greutate de 670 g si un ecran cu diagonala de 12,5 inchi.

Lansarea Intel Core M alimenteaza si mai mult zvonurile potrivit carora Apple, care colaboreaza de ani buni cu Intel, planuieste sa scoata pe piata in acest an un laptop MacBook Air ultrasubtire, fara ventilatoare.

Sursa foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea