Stiinta & Tehnologie

Lansare in culori cu LG Secret la coreeni

Terminalul LG Secret s-a lansat pe piata din Coreea in doua noi culori, violet si auriu.

LG KF750 este al treilea telefon din colectia Black Laber al companiei coreene.

LG la inaintare

LG KF750, cunoscut si ca LG Secret, s-a lansat pe 24 mai in acest an. Coreea a avut parte si ea de o lansare a terminalului, dar aici Secret a venit placat cu pietre pretioase si in doua culori noi.

Terminalul va fi disponibil la un pret aproximativ de 600 de dolari. Europa nu va fi nici ea staina de aceasta miscare, in lunile urmatoare primind terminalul in varianta violeta (Ruby Violet). Versiunea aurie va fi destina in exclusivitate pietei asiatice.

Specificatii tehnice Secret

LG KF750 Secret masoara 102,8 x 50,8 x 11,8 mm. Terminalul functioneaza in retea tri-band GSM (900/1800/1900 mHz), are conectivitatea HSDPA, D-pad si ecran sensibil la atingere de 2,4 inchi cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli cu 262.000 culori. Functiile de auto- rotire nu ii lipsesc, pentru ca telefonul este prevazut cu accelerometru.

LG Secret are camera foto de 5 megapixeli, cu flash si autofocus, plus media player-ul cu suport DivX, radio FM incorporat, memorie de 100 MB cu slot de card microSD pentru upgrade si suita Office pentru telefoanele mobile (Word, Excel, Powerpoint).

Totodata, LG a avut grija de incorporeze aplicatii Google ca Gmail, Google Maps si YouTube, plus software de editare video si foto.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea