Stiinta & Tehnologie

#camere supraveghere performante #camere supraveghere #camere supraveghere video

La ce detalii sa fim atenti atunci cand alegem un sistem de supraveghere video pentru exterior?

Indiferent de motivul initial pentru care achizitionati un sistem de supraveghere video exterior, acesta va va ajuta pe termen lung, mai mult decat va puteti imagina anterior.

 

Un sistem de supraveghere video exterior, de calitate superioara, va face fata cu brio in timp, indiferent de factorii climatici si de alte aspecte ce nu pot fi controlate de proprietari. Un astfel de sistem video va oferi clientilor siguranta de care au nevoie in momentul in care se afla departe de domiciliu sau de birou.

Cand achizitionati un sistem de supraveghere, tineti cont de urmatoarele aspecte

Atat in magazinele fizice cat si in cele online nespecializate, sistemele de supraveghere video pentru exterior pot fi prezentate intr-un mod eronat, departe de adevar. Caracteristicile evidentiate pe ambalaj nu sunt intotdeauna cele corecte, iar din acest motiv clientul va fi dezamagit de imaginile furnizate de camera pe care o considera performanta si pe care a cheltuit sume mari.

Pentru a avea rezultatele dorite de la un sistem de supraveghere proaspat achizitionat, tineti cont de cateva aspecte esentiale. Nu trebuie sa aveti incredere doar in caracteristicile mentionate pe ambalaj. Cereti de la furnizori imagini obtinute cu sistemul de supraveghere pe care doriti sa il achizitionati. Doar asa puteti vedea care e adevarata calitate a imaginii si daca e conform dorintelor si standardelor voastre.

Daca doriti sa surprindeti chiar si actiunile ce se desfasoara la o distanta mai mare, fiti atenti si la acest aspect. De multe ori, un sistem de supraveghere poate surprinde imagini de cea mai buna calitate in apropiere, insa nu da randament maxim si in cazul imaginilor la distanta.

Chiar daca achizitionati un sistem de supraveghere video exterior dintr-un magazin online, nu ezitati sa le cereti furnizorilor sa va trimita cateva imagini realizate cu o anumita camera.

Analizati atent specificatiile tehnice

Fiti atenti la rezolutia camerei! Acest aspect este extrem de important in cazul in care va doriti sa obtineti imagini mari, clare, de cea mai buna calitate.

Vreti sa surprindeti imagini clare chiar si pe timp de noapte? Trebuie sa aveti mare grija si la alte doua aspecte importante.

In cazul in care imaginile filmate pe timp de noapte sunt extrem de importante pentru voi, fiti atenti la Iluminatorul IR. Doar cu ajutorul acestei functii puteti obtine radiatii infrarosu, necesare pentru formarea imaginii pe timp de noapte. Mai mult decat atat, pentru ca imaginile surprinse pe timp de noapte sa fie clare, de calitate, trebuie sa aveti in vedere si functia „Day and Night”. Fara aceasta, radiatia infrarosu nu va fi utilizata eficient, conform asteptarilor clientului.

Ar fi indicat sa apelati la distribuitori de top, capabili de a oferi suportul tehnic de care aveti nevoie. Chiar daca aveti cunostinte de baza in ceea ce priveste sistemele de supraveghere video, cu siguranta veti avea nevoie si de sfaturile specialistilor. Din acest motiv, interactionati doar cu persoane de incredere, dornice sa va ajute.

Achizitionati camere de supraveghere doar de la producatorii de top

Acest aspect va va ajuta in foarte multe privinte. Pe langa faptul ca producatorii de top va ofera o garantie pe termen lung a sistemului de supraveghere, acestia va vor ajuta si la montat, oferind consilierea si sfaturile de care aveti nevoie.

Expertii care se ocupa de magazinele specializate va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie cu privire la achizitionarea unui sistem de supraveghere video perfect, analizand atent nevoile voastre si spatiul in care dispozitivul va fi montat.

Analizati atent accesoriile

Un sistem de supraveghere video exterior, de cea ma buna calitate, trebuie sa contina urmatoarele accesorii, pentru a functiona eficient, la cele mai inalte standarde: Camere de supraveghere, Hard Disk, DVR, Sursa de alimentare, Conectori de alimentare si Conectori de date, Cablu de alimentare, Cablu de date si toate accesoriile necesare prinderii.

Cele mai populare sisteme de supraveghere video pentru exterior

Daca doriti sa achizitionati un sistem de supraveghere video exterior, de cea mai buna calitate, dar nu sunteti hotarati pe care sa il alegeti, vom prezenta, in continuare, doua dintre cele mai apreciate astfel de sisteme.

1. Sistem complet DVR 4 canale, 2 camere, 1 MP Dahua, exterior, accesorii incluse, cablu – KIT90

Acest sistem de supraveghere video exterior, de cea mai inalta calitate, detine urmatoarele accesorii: Hard Disk special de supraveghere 1 TB – Western Digital Surveillance – 1000GB, DVR Pentabird 4 camere 1080 N + 1 IP max 2 MP – Dahua XVR4104HS-S2, camera 1 MP Exterior, IR 20m, Lentila 2.8 mm – Dahua HAC-HFW1000R, Sursa de alimentare 12V/2A pentru camere de supraveghere – PSS SA02, Adaptor metalic BNC tata – F mama – PSS FBNC, Cablu coaxial RG59 cu alimentare MYYUP 2 x 0.75 mm, alb – PSS COAX –RG59 – 2X075, Mufa tata cu suruburi pentru alimentare – PSS MA03 si Mufa de alimentare mama pentru camera – Secpral VG –DC21M.

Acest sistem complet de supraveghere video pentru exterior contine absolut toate accesoriile de care aveti nevoie, astfel ca nu va mai trebui sa cautati alte elemente compatibile. Camerele de supraveghere ce intra in componenta sistemului sunt confectionata din materiale de cea mai buna calitate, capabile sa reziste indiferent de ceea ce se intampla la exterior.

Sistemul Analogic HD vine cu o garantie de 24 de luni si este potrivit atat pentru locuinta cat si pentru birou.

2. Sistem complet DVR 4 canale, 4 camere 2 MP, IR 100 metri, HDD 1 TB + accesorii – KIT76

Acest sistem de supraveghere complet, perfect pentru exterior, cuprinde urmatoarele accesorii de cea mai buna calitate: DVR Pentabrid, 4 camere 4MP-N + 2 IP Max 5 MP – Dahua XVR5104HS-S2, Camera de 2MP Exterior, IR 100 m, Lentila 3.6 – KMWKM – 10200CVI, Hard Disk de supraveghere 1 TB – Western Digital Surveillance – 1000 GB, Sursa de alimentare 12V DC 6A – Well 12V72W-WL, Adaptop metalic BNC tata- mama F – PSS FBNC, Cablu coaxial 5G59 cu alimentare MYYUP 2 x 0.75 mm, alb, PSS COAX – RG59-2X075 si o mufa cu suruburi tata, pentru camera – PSS MA03.

Acest kit contine toate accesoriile de care aveti nevoie pentru buna functionare a sistemului de supraveghere. Pentru pozarea acestuia, expertii recomanda sa se foloseasca copex sau pat cablu.

De unde achizitionati sistemele de supraveghere potrivite?

Sistemele de supraveghere prezentate mai sus, dar si multe altele, pot fi achizitionate de pe site-ul E-camere.ro.

Livrarea produselor se face prin FAN Courier, iar transpportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 499 Lei. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa contactati specialistii, la numarul de telefon 076739045, pentru a beneficia de consutanta gratuita.

Site-ul e-camere.ro este creat special pentru cetateni, cu intentia acestia sa inteleaga importanta securitatii si pentru a beneficia de pe urma celor mai eficiente sisteme de supraveghere. Pentru o siguranta sporita inseamna confort sporit.

Accesati cu incredere aici magazinul online si achizitionati podusele potrivite, la indrumarea specialistilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea