Stiinta & Tehnologie

#lansare #renault kaleos #romania

Koleos - Renault-ul bun la toate

Koleos , noul SUV lansat de Renault in Romania, ofera caracteristici specifice unui monovolum pentru familie, dar si calitati veritabile de off-roader


Primul Renault produs de Renault Samsung Motors - este disponibil in 3 versiuni de echipare: Expression, Dynamique si Privilege. Printre echipamentele ce contribuie la confortul noului model oferit de Renault se numara asistenta la parcare si frana de mana automata, care se actioneaza la oprirea motorului, dezactivandu-se la pornirea de pe loc.

Gama Renault Koleos are disponibile doua tipuri de motorizari - 2,0 dCi si 2,5 benzina. Dieselul 2.0 dCi Euro 4 are doua niveluri de putere - 150 si 175 CP. Propus si pe varianta de varf a gamei Megane la Renault, pe Qashqai si Noul X-Trail la Nissan si pe QM5 la Renault Samsung Motors, acest motor dispune de ultimele tehnologii aplicate motorizarilor diesel: injectoare piezo-electrice, sistem common-rail cu injectie cu presiune de 1.600 bar, turbo cu geometrie variabila racit cu apa, filtru de particule cu regenerare periodica. Propus in versiunea 4x2 si 4x4, motorul 2.0 dCi 150 CP poate fi cuplat la o cutie de viteze manuala sau automata in 6 trepte. Versiunea de 175 CP a motorului 2.0 dCi este propusa cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte si in sistem 4x4.

Preturile variaza intre 21.100 euro si 30.351 euro (inclusiv TVA).

Cititi continuarea in Gandul


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea