Stiinta & Tehnologie

#klausner #htc #judecată

Klausner da in judecata HTC-ul

Dupa ce au fost dati in judecata de cei de la Apple, taiwanezii de la HTC primesc lovitura de la compania Klausner .

De data aceasta, disputa se da pe brevetul asupra tehnologiei de visual voicemail, pe care taiwnezii se pare au "furat-o" de la Klausner.

Incepe procesul

Recent, cei de la Klausner Technologies au comunicat oficial ca au dat in judecata producatorul de telefoane mobile taiwanez . Cei de la HTC au incalcat drepturile de autor asupra brevetului de visual voice mail pe care cei de la Klausner il detin.

Se pare ca aceasta tehnologie a fost implemtentanta intr-o serie de telefoane, adica toata productia modelelor MyTouch 3G . Compania Klausner detine peste 27 de brevete de acest tip, licentiate in Statele Unite ale Americii, Europa si Asia.

Alte detalii

Dosarul penal a fost inaintat de catre Klausner in Texas. Este foarte posibil ca procesul sa fie o alta victorie pentru Klausner. In anul 2008, cei de la Apple au fost si ei dati in judecata din aceleasi motive si au pierdut.

"Proprietatea intelectuala da sens si structura celei mai puternice surse, integrarea umana. Compozitorii de muzica sunt premiati si fac averi cu creatiilor lor, iar aceasta trebuie sa fie si soarta inventatrilor", a declarat Judah Klausner, presedintele companiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea