Stiinta & Tehnologie

#uhura #scotty #sulu #cehov #kirk #spock #valdore #keldon #vorcha #hideki #birds of pray #star trek #enterprise uss #orange world #vodafone live

Jocul Star Trek ajunge pe mobilele din Romania

Electronic Arts Mobile a lansat Star Trek: Jocul Mobil, un shooter vertical, extensie a celui mai recent film din seria Star Trek.

Titlul este disponibil spre descarcare, pentru telefoanele mobile din Romania prin Vodafone Live si Orange World.

Actiune

Jocul ii pune pe jucatori la carma navei Enterprise USS care va trebui sa infrunte Romulanii si alte popoare inamice, toate regasite si in franciza Star Trek. Ciocnirile dintre echipajul tau si inamici vor include celebrele nave Birds of Pray , Hideki , Vorcha , Keldon si Valdore .

Utilizatorii vor trece prin campuri de asteroizi si vor trebui sa distruga platforme statice armate. Totodata, vor trebui adunate puteri suplimentare pentru a mari performanta navei, incluzand viteza, energia si forta atacului. Jocul include si aparitii ale personajelor principale din universul Star Trek, care isi vor oferi indicii si sfaturi in timpul gameplay-ului. Distrugand unitatile inamicilor se pot strange puncte pentru imbunatatirea sanatatii si pentru dotarea temporara cu armament suplimentar, precum lansatoarele de torpile.

Misiuni


Odata ce misiunile sunt incheiate, esti rasplatit cu un rating pe care se pot utiliza ulterior pentru a-si dota armele de pe nava, scuturile si tractor beam-ul. Acestea vor ajuta in misiunile viitoare.

Trei natii de oponenti, klingonienii, romulanii si cardassienii, vor opune rezistenta timp de noua nivele. Optiunea "quick play" selecteaza la intamplare un nivel pentru jucator.

Celebrele personaje Spock, Kirk, Cehov, Sulu, Scotty si Uhura ofera scurte precizari inainte de fiecare misiune. Tacticile de atac includ arme precum torpile, scuturi blindate si phasere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea