Stiinta & Tehnologie

#piese auto VW #piese auto contrafacute

Iti doresti piese auto VW la cele mai bune preturi? Comanda-le online!

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai populara marca de masini din Romania? Ai putea spune Dacia, avand in vedere ca este un brand romanesc, insa analizand statisticile, Volkswagen castiga detasat. Tot mai multe persoane prefera sa cumpere masini Volkswagen, atat noi, dar si second-hand. Pe site-urile de vanzari auto second-hand, cele mai multe anunturi sunt pentru aceasta marca, indiferent daca ne referim la masini aduse din strainatate sau la cele achizitionate de la reprezentantele din Romania.

 

Masinile apartinand acestui producator sunt cunoscute in primul rand pentru fiabilitate si pentru calitatea motoarelor. Intretinute corespunzator, va puteti bucura de ele foarte multi ani, dovada fiind masinile fabricate in anii ‘90, care inca functioneaza foarte bine. Un alt motiv pentru care romanii prefera masini VW este consumul redus de combustibil. Oricine isi doreste o masina care sa consume putin, dar sa fie si puternica, iar cei de la Volkswagen se pare ca reusesc sa ofere aceasta caracteristica fiecarui model. De exemplu, cel mai popular model, VW Golf, ajunge la performanta de a consuma aproximativ 5 litri la suta de kilometri. Nu-i asa ca ti-am atras atentia?

Motivul principal pentru alegerea unei masini VW ramane totusi pretul pieselor auto de schimb. Avand in vedere ca majoritatea masinilor cumparate sunt second-hand si au mai mult de cinci ani vechime, este de asteptat ca unele piese sa fie inlocuite. In functie de cum a fost intretinuta masina, cum si unde s-a circulat cu ea si bineinteles in functie de modul cum a fost condusa, este posibil ca unele masini sa aiba nevoie doar de consumabile si de piese uzuale ce se schimba la revizie, iar altele sa necesite reparatii serioase.

Din fericire, pretul pieselor auto pentru VW este foarte bun, iar daca iti doresti extra-economie, te sfatuim sa comanzi dintr-un magazin online. Spre exemplu, poti beneficia de cel mai bun raport calitate-pret daca alegi piese auto VW de la AutoEco. Aici, vei descoperi atat piese originale, dar si aftermarket. Este un magazin auto autorizat, astfel incat vei primi garantie pentru piesele cumparate. Conteaza foarte mult sa alegi un magazin de incredere, de la care sa poti achizitiona piese de calitate la preturi foarte bune.

In plus, vei beneficia de toate avantajele achizitionarii pieselor dintr-un magazin online: livrare direct la tine acasa (te vei bucura de livrare nationala, oriunde te-ai afla), consultanta de specialitate gratuita, varietatea produselor (poti gasi piese auto chiar si pentru modelele foarte vechi) si bineinteles economisirea timpului (nu mai este nevoie sa pierzi timp in trafic cautand piese la mai multe magazine).

Principalele categorii de piese auto VW de pe acest site sunt: revizie, racire si incalzire, frane, motor, suspensie si directie, transmisie, electrice si lumini, caroserie si esapament. Este foarte simplu sa navighezi pe site si sa alegi exact piesele auto de care ai nevoie. Trebuie doar sa alegi modelul masinii tale din lista, tipul de caroserie, motorizarea si apoi iti vor aparea piesele disponibile, asezate pe categorii, pentru a le repera mai usor.

Speram ca ti-am fost de ajutor cu aceste informatii despre piese auto VW! Acum stii de unde le poti comanda rapid si cu incredere!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/Vb8pR6cKCRI

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea