Stiinta & Tehnologie

#copiatoare #inchiriere #vanzare #calculatoare

IT-SH.ro – vinde si inchiriaza calculatoare ieftine si copiatoare. Oferta de nerefuzat

Cu o experienta relevanta pe piata de profil, IT-SH.ro a intuit nevoile consumatorilor si, pe langa faptul ca ofera doar produse de calitate intr-o varietate de categorii, si-a fidelizat clientii prin faptul ca vinde produse in rate si acorda puncte cadou la fiecare achizitie.

Mai mult de atat, compania Hera Rovaniemi, a carei carte de vizita in online este mentionata anterior, si-a imbogatit si gama de servicii, in ideea de a oferi cat de mult se poate pe aceasta nisa. In prezent, pe langa magazinul online a carei oferta este absolut generoasa, expertii companiei colecteaza deseuri electrice, electronice si electrocasnice de la persoane juridice, asigura service de calitate si inchiriaza sisteme I pentru firmele clientilor.

Prin urmare, Hera Rovaniemi ofera o gama mai mare de servicii, reusind sa acopere o plaja larga de necesitati pe care le-ar putea avea clientii sau potentialii clienti. De astfel, compania se ghideaza in activitatea sa dupa principii care au in prim plan clientul:

Clientul multumit se va intoarce, mai mult de atat va face recomandari

Fidelizarea clientilor a venit ca un gest firesc pentru a-i recompensa pe cei care aleg sa cumpere produse din magazinul online. Indiferent ca achizitioneaza calculatoare ieftine, imprimante, laptopuri refurbished sau orice alt produs, clientul va primi puncte cadou in cuantum de 5% din valoarea produsului achizitionat. Fiecare produs inclus in oferta magazinului online are inscriptionat si numarul de puncte care se obtine la achizitionarea sa. Urmatoarea comanda pe site a clientului respectiv va obtine o reducere materializata in punctele cadou de care dispune de la comanda anterioara.

Mai mult de atat, managementul companiei a decis sa vina si in ajutorul celor care, desi isi doresc un anumit produs de pe site, nu dispun de bugetul necesar pentru a-l achizitiona. Astfel de clienti pot sa cumpere produse in rate – cel mult trei rate flexibile, fara dobanda, posibil de realizat prin carduri de credit emise de Banca Transilvania (Programul Star BT), BCR, BRD Finance, Alpha Bank sau CardAvantaj de la Credit Europe Bank.

Accesibilitatea clientilor la produse poate sa creasca performanta companiei

Din nou, managementul companiei IT a gandit o forma cu care sa vina in intampinarea unui numar cat mai mare de clienti. Sunt si antreprenori care nu vor sau nu pot sa investeasca sume mari in sisteme IT, insa si acestia trebuie sa aiba oportunitatea de ale utiliza, iar inchirierea poate fi cea mai buna solutie.

De la IT-SH pot fi inchiriate de catre persoane juridice si persoane fizice autorizate, pe termen scurt sau lung, laptopuri, monitoare, videoproiectoare. De asemenea, IMM-urile pot inchiria prin intermediul unor tipuri de abonament copiatoare necesare in activitatea de zi cu zi.

Avantajele inchirierii de echipament sunt numeroase: sistemele sunt transportate la firma cu care se face contract, sunt instalate, personalul primeste instruire avizata pentru a putea sa utilizeze dispozitivele, se asigura service avizat atunci cand este necesar si echipament de backup. Toate acestea avantaje se obtin prin incheierea unui contract si plata abonamentului lunar, fara a se percepe taxe suplimentare.

Cu astfel de oferte de produse si servicii, este simplu de concluzionat de ce IT-SH se afla in topul companiilor de profil.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea