Stiinta & Tehnologie

#iphone 5 #smartphone flexibil #iPhone 5S #iphone 5c

iPhone-ul 5S cu carcasa aurie apare intr-un filmulet alaturi de modelul 5C

Noul iPhone 5S urmeaza sa fie dezvaluit pe 10 septembrie si intr-o varianta aurie, alaturi de versiunile clasice: argintiu, negru si alb. Pana atunci insa, smartphone-ul a aparut intr-un filmulet alaturi de varianta actuala iPhone 5 si de cea ieftina, cu carcasa de plastic, iPhone 5C.

Comparativ cu modelul actual, noul iPhone 5S cu carcasa in culoarea sampaniei prezinta cateva diferente vizibile, noteaza gsmarena.com. Astfel, pe carcasa se poate observa blitzul dual-LED, forma celui de-al treilea microfon care difera de cea actuala si faptul ca marginile device-ului nu sunt colorate in aceeasi nuanta ca restul carcasei, fiind gri-aluminiu.


Filmuletul facut public pe internet prezinta si o comparatie intre ceea ce va fi iPhone 5S si un alt model asteptat, iPhone 5C, terminalul Apple cu carcasa de plastic. Noile modele vor fi dezvaluite pe 10 septembrie, alaturi de noul sistem de operare iOS7.


Sursa foto: gsmarena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea