Stiinta & Tehnologie

#iphone #siri iphone 4s #iphone 4s

iPhone: Seful Apple sustine ca Siri va fi imbunatatita in curand

Tim Cook, CEO Apple, a facut o declaratie care i-a surprins pe multi: aplicatia Siri pentru iPhone 4S nu este perfecta si utilizatorii ei vor putea vedea imbunatatiri importante in curand.

Sinceritatea lui Tim Cook este diferita de abordarea lui Steve Jobs cu privire la nemultumirile cumparatorilor. Fondatorul Apple a explicat in 2011 ca antena lui iPhone 4 nu este deficitara, ci utilizatorii tin in mana telefonul in mod "gresit".

"Avem multe de facut si multi oameni lucreaza la asta. Cred ca utilizatorii vor fi multumiti de imbunatatirile aduse in urmatoarele luni", a explicat Tim Cook situatia Siri, citat de PhoneArena.com.

Deoarece urmatorul iPhone este asteptat abia in luna octombrie 2012, imbunatatirile mentionate de Tim Cook tin probabil de sistemul de operare iOS 6, ce si-ar putea face debutul chiar in luna iunie, la WWDC 2012, conferinta dezvoltatorilor de aplicatii Apple.

Sursa foto : Mysanantonio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea