Stiinta & Tehnologie

#flash #iphone #adobe #apple

iPhone cu Flash, noua provocare pentru Apple si Adobe

Terminalul iPhone se pregateste pentru o noua versiunea de Flash . Flash Lite-ul, care este instalata in prezent pe telefonul mobil nu este destul de puternic.

Recent, CEO -ul Adobe , Shantanu Narayen, a declarat ca Adobe si Apple fac echipa pentru o versiunea full de flash pentru iPhone.

Se pare ca evolutia produsului pentru iPhone nu este o munca usoara pentru Adobe. In opinia lui Shantanu Narayen, procesul este unul cu doua taisuri, in care ambele parti trebuie sa se implice serios.

"Este o provocare tehnica grea si de aceea in acest moment Apple si Adobe colaboreaza. Mingea se afla acum pe terenul nostru, iar obligatia ne revine noua", a declarat CEO-ul Adobe.


Din pacate Shantanu Narayen nu a dorit sa declare care sunt greutatile de care compania lui se loveste in dezvoltarea suportului Flash pentru iPhone. Pe de alta parte, Steve Jobs   a declarat de la bun inceput ca problema este Flash-ul si nu iPhone-ul.

Versiunea de Flash pentru desktop-uri este un suport care are nevoie de multe resurse, iar procesorul si memoria interna mica a unui iPhone sau a unui alt smartphone il fac neutilizabil pe aceste dispozitive.

Tot Steve Jobs a fost cel care a mai avertizat ca Flash Lite nu va putea sa faca aceleasi lucruri pe care Flash-ul in versiune normala le poate face.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea