Stiinta & Tehnologie

#iphone #aplicatie #mobile

iPhone are aplicatie pentru a-i da in vileag pe soferii nepriceputi

iPhone va lansa o aplicatie revolutionara care le va permite conducatorilor auto sa-i “parasca” pe cei care sunt imprudenti in trafic.

Astfel, cu ajutorul aplicatiei iPhone vei putea nota numarul soferului care are un comportament necivilizat pentru a-l face public si a-i avertiza si pe altii de pericolul sau, scrie mobilissimo.ro.

Aplicatia se numeste DriveMeCrazy si permite sa notezi numarul masinii soferului enervant, punandu-i apoi stigmatul virtual de "sofer nepriceput".

Partea interesanta esta ca numarul respectiv va fi expediat catre compania ta de asigurari si catre autoritatile locale.

Aplicatia DriveMeCrazy iti permite si sa recompensezi soferii buni folosind calificative si chiar poti flirta cu alti utilizatori prin intermediul ei.

Este greu de crezut ca aplicatia va functiona prea curand in tara noastra.

In plus, exista un risc mare de producerea a unor abuzuri in sensul in care pot fi raportati soferi asa-zisi „imprudenti” doar pentru amuzament .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea