Stiinta & Tehnologie

#iphone #iphone 5 # lansare iphone 5 #noul iphone

iPhone 5 se numeste "noul iPhone" si soseste in luna septembrie

Apple a decis sa abadoneze numerotarea gadgeturilor, astfel ca cel mai nou smartphone al companiei se va numi doar "noul iPhone". Cele mai noi speculatii cu privire la data de lansare includ luna septembrie pentru vanzarea noului iPhone.

Cunoscut pana acum sub numele de cod iPhone 5, desi iPhone 4S este a 5-a generatie de telefoane Apple, urmatorul iPhone va fi denumit de producator doar "noul iPhone", la fel cum si iPad 3 a fost lansat ca "noul iPad".

Productia noului iPhone a inceput de ceva timp in China, astfel ca lansarea smartphone-ului Apple ar putea avea loc chiar in septembrie, potrivit GSMArena.com. Telefonul va avea un ecran mai lung, cu o rezolutie de 640x1136 si un nou tip de mufa pentru incarcator.

Apple nu a confirmat pana acum nimic, insa traditionala prezentare se pare ca va avea loc in data de 12 septembrie, urmata de o lansare globala in data de 21 septembrie pentru noul iPhone.

Sursa foto: Xqm5.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea