Stiinta & Tehnologie

#masina #smartphone #iphone 5 #Volkswagen iBeetle

iPhone 5 este arma secreta a noului Volkswagen iBeetle

Popularitatea smartphone-ului Apple a convins Volkswagen ca merita sa investeasca mult in interactiunea dintre iPhone 5 si noul autoturism Beetle. Telefonul Apple va avea un dock si o aplicatie speciala care extind functionalitatea telefonului utilizat in iBeetle.

Volkswagen nu este primul producator de masini care lucreaza la integrarea functionalitatii unui smartphone cu cea a unui autovehicol. Premiera mondiala tine de modificarea numelui masinii pentru a reflecta asocierea cu telefonul Apple.

Noul iBeetle va fi lansat la inceputul lui 2014, iar cheia interactiunii dintre iPhone 5 si masina tine de aplicatia speciala "Volkswagen Car Net The Beetle", care va include o functionalitate complexa pentru soferi.



iPhone 5 va putea afisa pe ecran date despre consumul de carburant si alte informatii importante despre functionarea masinii, iar integrarea include si elemente sociale. Cu o simpla comanda vocala, soferul va putea trimite coordonatele GPS si poze facute de smartphone contactelor din telefon.

Sursa foto: caradvice.com.au, cardesignnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea