Stiinta & Tehnologie

#iphone #mobile #iphone 5 # vanzari iphone 5 #record vanzari iphone

iPhone 5: Doua milioane de telefoane au fost comandate in primele 24 ore

Apple a inregistrat un nou record de vanzari dupa lansarea iPhone 5. Compania publicat cifrele de precomanda din primele 24 de ore de la disponibilitatea iPhone 5: doua milioane de telefoane au fost deja comandate.

Popularitatea smartphone-urilor Apple este in continua crestere, iar numarul din acest an este dublu fata de vanzarile iPhone 4S din octombrie 2011.

Comenzile initiale asigura un succes tot mai mare Apple, in conditiile in care acum 2 ani, lansarea iPhone 4 a avut doar 600.000 comenzi in prima zi, potrivit GSMArena.com.

Analistii estimeazaq ca Apple urmeaza sa vanda pana la 10 milioane de iPhone 5 pana la sfarsitul lunii septembrie, iar cifra vizeaza lansarea doar in tarile programate pentru luna septembrie.

iPhone 5 ajunge in Romania in luna octombrie si va fi probabil disponibil in ofertele marilor operatori telecom, iar Cosmote vinde noul smartphone Apple si fara abonament.

Foto: Leberry.fr
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea