Stiinta & Tehnologie

#hd #4g #iphone

iPhone 4G/HD s-ar putea lansa in iunie

Odata cu zvonurile despre iPhone 4G au inceput sa apara si imagini neoficiale sau detalii tehnice despre noul terminal, iar recent se zvoneste ca modelul s-ar lansa in vara lui 2010.

Dupa lansarea primului telefon mobil Apple, in fiecare an, producatorul american a pregatit o noua versiune a celebrului telefon, iar cel din acest ar putea ajunge in mainile fanilor pe data de 22 iunie 2010.

Specificatii tehnice

Inca nu se stie daca cei de la Apple vor schimba infatisarea modelului, acesta fiind unul din atuurile terminalului, dar odata cu aparitia noului model s-ar putea ca utilizatorii sa aiba o serie de surprize. Primele zvonuri indica faptul ca modelul ar putea dispune de ecran sensibil la atingere OLED. Totodata, fanii se mai pot astepta la primul iPhone cu baterie detasabila sau cu o camera foto mult mai performanta decat predecesorii lui, care are un senzor capabil de 5 MP, cu autofocus si flash LED.

Noul telefon mobil ar mai putea dispune de un procesor Dual Core. Se mai zvoneste ca smartphone-ul ar mai avea o carcasa speciala tactila, asemenea mouse-ului Apple Magic, memorie flash NAND de 64 GB si ca modelul s-ar lansa candva in luna mai sau iunie 2010. Din pacate nici unul din aceste detalii nu a fost confirmat de reprezentantii companiei producatoare.

Primele zvonuri

Primele informatii referitoare la noul telefon mobil Apple au venit de la surse din interiorul companiei coreeane de telefonie mobila, Telecoms Korea . Reprezentantii companiei au semnat deja un contract cu Apple pentru vanzarea telefonului iPhone 4G care ar incepe sa se distribuie din luna iunie 2010.

Aceleasi zvonuri indicau faptul ca in luna iunie a acestui an modelul iPhone 4G/HD se va lansa la nivel global. Aceleasi surse mai declara ca noul telefon mobil ca avea doua module de camera foto, un acumulator mult mai puternic si un fel de serviciu TV, dar care va fi oricum disponibil numai intre granitele coreene.

Totodata, operatorul de telefonie mobila Telecoms Korea va primi primele prototipuri iPhone 4G/HD in luna aprilie 2010 pentru testele de rigoare. Din pacate nu se stie daca numele telefonului Apple este cel real. Operatorul coreean nu detine inca retele LTE (4G), prin urmare conectivitatea 4G este exclusa din lista de specificatii tehnice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea