Stiinta & Tehnologie

#iphone 4 #orange #apple

iPhone 4 se vinde ca painea calda in Romania

iPhone 4 se vinde ca painea calda in Romania. Posibilitatea de precomanda a facut ca telefoanele sa ramana doar cateva ore pe rafturile din magazinele Orange .

In momentul de fata, mai exista doar cateva terminale iPhone 4 in magazinele Orange din Romania. 85% din stocul total s-a vandut in prima zi, a explicat Valentin Cartis, Senior Product Manager Orange Romania .

Reprezentantul Orange a explicat, pentru mobilissimo.ro, ca suplimentarea stocului se va face in limita disponibilitatii, cererea pentru iPhone 4 fiind foarte ridicata la nivel mondial.

Clientii companiei Orange nu au parte de tratament preferential, prioritatea la vanzare fiind bazata pe ordinea in care romanii au facut comenzi sau rezervari, indiferent daca sunt clienti ai retelei de telefonie mobila sau nu.

Cel mai solicitat model de iPhone 4 a fost cel cu memorie de 16 GB, insa numarul total al vanzarilor nu este inca cunoscut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea