Stiinta & Tehnologie

# cat de bun esti la pat #ceas inteligent #ceas #gadgeturi

Inventie inedita. Ceasul care iti spune cat de bun esti la pat

Concurenta pe piata gadgeturilor e tot mai mare, astfel ca specialistii in tehnologie se straduiesc sa inventeze lucruri cat mai originale cu putinta. Asa a aparut mai nou un dispozitiv portabil care masoara performanta sexuala, scrie playtech.ro.

Acesta este, de fapt, un fel de ceas creat de cei de la Geeksphone si care urmeaza sa ajunga pe piata in cateva luni. Practic, gadgetul, care se poarta la mana, va monitoriza pasii, distanta parcursa, caloriile consumate si ciclurile de somn. Dispozitivul va transmite si notificari in legatura cu programari, apeluri telefonice si mesaje.

In plus insa fata de restul produselor asemanatoare de pe piata, smartwatch-ul celor de la Geeksphone va monitoriza si activitatea sexuala. Practic, posesorul lui va primi o nota pentru performanta din dormitor, dupa niste criterii care deocamdata sunt necunoscute.

O alta noutate fata de oferta concuentei poarta numele de "amprenta asupra mediului". Aceasta functie va afisa informatii legate de impactul ecologic pe care il are stilul de viata de viata asupra mediului inconjurator al celui care poarta dispozitivul inteligent.

Foto: cosmopolitan.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea