Stiinta & Tehnologie

Inoxul este la moda - Sony Ericsson T650

Telefonul T650 de la Sony Ericsson atrage imediat privirile tuturor mai ales din cauza designului sau. Chiar daca este un descendent ale modelelor T610 si T630, T650 este cu mult deasupra predecesorilor sai ca si dotari tehnice si design. Modelul are ca dotari principale: 3G, ecran TFT cu rezolutie QVGA, Bluetooth stereo, Radio RDS si o camera de 3,2 meapixeli.

Aparatul va fi disponibil din toamna anului 2007 in doua variante de culoare: verde deschis (Growing Green) si albastru inchis ( Midnight Blue ). In ciuda faptului ca materialul folosit pentru exterior este inoxul, pe dinauntru Sony Ericsson T650 este din plastic, lucru care ajuta foarte mult la pastrarea greutatii telefonului in limite normale (95 grame).
Deasupra ecranului de 1,9 inch (ecran mineral-glass rezistent la zgarieturi) este plasata camera secundara pentru apeluri video si senzorul de lumina ambientala . Tastatura lui T650 surprinde prin lipsa tastei de navigare cu care ne-a obisnuit Sony Ericsson si prin usurinta cu care poate fi folosita, in ciuda dimensiunilor mici ale tastelor.
Camera de 3,2 megapixeli face poze la rezolutia reala de 3,15 megapixeli si filmeaza cu o calitate foarte mica QCIF la 15 cadre pe secunda.

Memoria lui T650 este modesta (16 MB), dar telefonul vine cu un card Memory Stick Micro de 256 MB inclus, care poate fi inlocuit cu un card de pana la 1 GB.

Desi nu stim inca durata de viata a bateriei (nu a fost anuntata de Sony Ericsson), este de asteptat ca bateria de 930 mAh sa alimenteze telefonul timp de cel putin 4 zile, inainte sa necesite o reincarcare .

Capabilitatile multimedia ale telefonului sunt impresionante, playerul suportand formatele MP3, AAC, AAC+, E-AAC+, WAV, WMA, M4A si MIDI, oferind si posibilitatea de redare video in format panorama. Radioul RDS integrat are posibilitatea sa memorize 20 de posturi.

In afara de 3G si GPRS pentru transfer rapid de date si apeluri video, T650 ofera si metode “clasice” de conectare cu alte aparate, cum sunt USB, Bluetooth si Infrarosu. Bluetooth-ul 2.0 cu HID (Human Interface Device) ii permite telefonului sa fie folosit pe post de telecomanda pentru PC sau pentru alte dispositive cu Bluetooth. Tot prin Bluetooth, Sony Ericsson T650 ofera pozibilitatea folosirii unor casti stereo fara fir sau conectarea la internet si utilizarea telefonului ca modem.

Cu carcasa sa colorata din metal inoxidabil, luminile exterioare (de pe tastatura si laterale) care isi modifica intensitatea pentru a fi in armonie cu screensaver-ul si dotarile tehnice de ultima ora, Sony Ericsson T650 va face cu siguranta fata asteptarilor publicului.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea