Stiinta & Tehnologie

#infiniti #europa #motorizare

Infiniti vine in Europa

Brandul Infiniti e pe piata de 19 ani, fiind disponibil in tari ca Mexic, America, China si Ucraina si neoficial in Romania. A ajuns chiar si in unele zone din Africa de Sud. De curand insa compania si-a anuntat si intrarea pe piata europeana. Patru modele vor fi disponibile pentru batranul continent: G37 sedan, G3 coupe, EX si FX, iar Spania va fi printre primele tari in care Infiniti isi va face aparitia, incepand din luna octombrie a acestui an.

Motorizari


Sub capota tuturor modelelor, mai putin FX50 S, se afla noul motor V6VQ, de 3.7 litri, cu sistem Variable Valve Event and Lift, care dezvolta 315 CP si un cuplu de 360 Nm. FX50 S va fi propulsat de un V8 de 5.0 litri, care dezlantuie 385 CP, avand un cuplu de 500 Nm. Modelul cu 8 cilidri se va „bate” cu rivali ca BMW X5 4.8i, Mercedes-Benz ML 500 si Porsche Cayenne S.

Vehiculele Infiniti vin echipate in standard cu faruri adaptabile bi-xenon, Bluetooth, deschidere si pornire fara cheie, senzori de parcare, jenti din aliaj de 18 inci si vopsea Scratch Shield. Preturile pornesc de la 42.500 euro, pentru G37 sedan.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea