Stiinta & Tehnologie

#infinity #platforma #tractiunea fata

Infiniti: Platforma cu tractiune fata pentru un model entry-level

Infiniti planuieste lansarea unui model entry-level capabil sa dea nastere mai multor derivatii de caroserie. pentru aceasta, japonezii vor dezvolta o platforma noua, care va adopta insa tractiunea fata .

Infiniti cauta sa isi largeasca oferta de produse pentru piata asiatica, europeana si nord-americana. Drept pentru care, oficialii japonezi iau in considerare posibilitatea dezvoltarii unui model entry-level sau a unei game de modele abordabile ca pret.

Pentru aceasta, Infiniti va trebui sa dezvolte in viitorul apropiat o platforma complet noua, care sa se preteze la tractiunea fata. Afirmatia a fost facuta de Larry Dominique, vice-presedintele diviziei nord-americane Infiniti, care a declarat ca "valorile brandului sunt foarte importante, insa ele pot fi pastrate si in cazul unui model cu tractiune fata ".

Dominique a sustinut, in cadrul unei conferinte recent desfasurate la Salonul de la Detroit, ca exista multi potentiali clienti care nu sunt interesati de tractiunea masinii pe care o conduc. Oficialul a oferit ca exemplu modelele americane Acura TSX si TL.

Acest tip de clienti este cautat si de Infiniti, care se pare ca este tot mai hotarat sa propuna un model cu tractiune fata. Din fericire pentru fanii actuali, modelele M si G nu vor fi afectate de decizia oficialilor, propulsia posterioara urmand sa ramana o trasatura principala.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea