Stiinta & Tehnologie

#iphone 4 #carcasa #apple

Incepe distributia carcaselor speciale de iPhone 4

Asa cum a promis Steve Jobs in cadrul conferintei de presa din data de 16 iulie 2010, compania americana Apple a inceput distribuirea carcaselor speciale pentru iPhone 4. Campania se desfasoara prin intermediul unei aplicatii speciale pentru iPhone.

Totusi, aceste carcase nu se distribuie oricum, utilizatorii de iPhone 4 trebuie sa se inregistreze pe site-ul oficial al producatorului pana pe data de 22 august 2010. Totodata, doritorii de iPhone 4 care au comandat modelul pentru valul de distributie din luna septembrie vor trebui sa se inregistreze si ei pentru carcasele speciale.

Fiecare utilizator de iPhone va trebui sa descarce aplicatia iPhone 4 Case Program din magazinul virtual AppStore, sa se autentifice cu contul de iTunes si sa aleaga carcasa pe care o doreste. Fanii au la dispozitie  sapte modele: Apple Bumper, Incase Snap Case, Belkin Shield Micra, Griffin Motif, Griffin Reveal, Speck Fitted si Speck PixelSkin HD.

Pe de alta parte, fanii care sperau la variantele de iPhone 4 in alb vor trebuie sa mai astepte. Compania americana Apple a amanat din nou lansarea noilor terminale. Desi nu a fost confirmat oficial, s-ar putea ca variantele de iPhone cu carcasa alba sa nu prezinte problemele de semnal ale primelor telefoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea