Stiinta & Tehnologie

#romania #green challenge #honda

Incep semifinalele competitiei Honda GreenChallenge

Competitia Honda GreenChallenge, organizata de Honda Trading Romania, si-a desemnat castigatorii primei etape, dupa o proba online.

In etapa a doua – Eco Drive Test, ce incepe pe 12 aprilie, 540 de participanti vor incerca sa scoata cel mai bun consum in viata reala , pe un traseu prestabilit, intr-un timp limita. Cei mai " verzi " 18 soferi Honda, care vor realiza cel mai mic consum, se vor califica in Marea Finala.

La finalul perioadei de inscriere si condus virtual a fost luat in considerare cel mai bun punctaj obtinut de fiecare participant. Etapa Online, compusa din probele Eco-Test si Eco-Game, s-a bucurat de succes, dupa ce a reusit sa stranga nu mai putin de 8.778 de participanti pe site-ul competitiei. Concursul a adunat cei mai buni soferi virtuali, concurentii trebuind sa conduca o masina cat mai eficient pentru a obtine un punctaj maxim intr-un timp dat.

"Honda GreenChallenge a devenit un eveniment de referinta pentru piata auto romaneasca, ce atrage anual un numar semnificativ de entuziasti. Ne dorim sa avem alaturi de noi la acesta editie toti fanii marcii dar si iubitorii de tehnologie, iar prezenta lui ASIMO la Marea Finala va fi un element cheie pentru atmosfera competitiei", a declarat Mihai Sandu, Project Manager – GreenChallenge 2010.

Startul Marii Finale, din 15 Mai, va fi dat de robotul umanoid ASIMO, dezvoltat de Honda. ASIMO va veni pentru prima data in Romania, special pentru aceasta ocazie. Green Challenge este sustinut de Rompetrol si Sport.ro. Eveniment dezvoltat de Infinit Solutions.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea