Stiinta & Tehnologie

#smartphone htc #patente apple #telefon htc #patente tehnologice

Incalcarea patentelor Apple amana lansarea a doua telefoane HTC

Razboiul patentelor are consecinte economice tot mai grave asupra marilor producatori. HTC a amanat lansarea a doua telefoane in SUA, HTC One X si HTC EVO 4G LTE, dupa ce Apple a obtinut un ordin de restrictie impotriva comercializarii telefoanelor ce incalca patentele companiei.

Apple a castigat batalia impotriva HTC inca din decembrie 2011 la Comisia Natiunilor Unite pentru Drept International Comercial (ITC), iar producatorul a avut la dispozitie 4 luni pentru a rezolva problema.

Timpul acordat HTC a expirat la 19 aprilie 2012, insa compania nu a operat schimbarile necesare pentru ca cele doua telefoane, HTC One X si HTC EVO 4G LTE, sa nu mai incalce patentele Apple.

Autoritatile vamale din SUA au respins importarea smartphone-urilor HTC in urma ordinului castigat de Apple si deocamdata nu se stie cat timp va dura restrictia.

Credeti ca Romania va fi implicata in curand in razboiul patentelor? Asteptam parerile voastre mai jos, postand un comentariu la acest articol.

Sursa foto : Technobuffalo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea