Stiinta & Tehnologie

#cuptor cu microunde #microunde

Inainte de a cumpara un nou cuptor cu microunde, puneti-va aceste patru intrebari!

 

Avand in vedere tipul si caracteristicile care se vor potrivi bucatariei si nevoilor dvs. este important sa va documentati bine inainte. Bucataria Perfecta a creat un top al celor mai bune cuptoare cu microunde si vine in ajutorul vostru cu sfaturi utile.

1. Doriti un cuptor cu microunde incorporat, un cuptor cu microunde de la distanta sau un cuptor cu microunde pe blat?

 Daca inlocuiti un cuptor cu microunde incorporat, este posibil sa doriti un alt incorporat de aceeasi dimensiune pentru a umple spatiul existent. Daca in prezent nu aveti un cuptor cu microunde incorporat si aveti suficient spatiu o versiune de blat poate fi cea mai buna solutie. Daca spatiul este o problema in bucataria dvs., s-ar putea sa luati in considerare un cuptor cu microunde care functioneaza si ca o gura de aerisire.

2. Doriti un cuptor cu microunde standard, un cuptor cu microunde cu convectie sau un cuptor cu microunde combinat si cuptor conventional?

Un cuptor cu microunde prin convectie combina tehnologia de incalzire cu microunde, impreuna cu tehnologia de incalzire prin convectie si circulatia aerului. Un cuptor combinat cu cuptor cu microunde si cuptor conventional este un aparat de gatit excelent pentru economisirea spatiului si flexibil, dar poate fi mai scump decat majoritatea cuptoarelor cu microunde standard.

3. Care este bugetul dvs.?

Este util sa decideti un interval de cheltuieli inainte de a incepe sa va ganditi care este cel mai bun cuptor cu microunde pentru casa voastra. Ca regula generala, microundele de blat sunt de obicei mai putin costisitoare decat alte modele.

4. De ce dimensiune ai nevoie?

Daca v-ati ales cu un cuptor cu microunde incorporat sau cu un cuptor cu microunde de pentru blat, masuratorile de spatiu existente ale dulapului sau gamei dvs. va vor ajuta sa determinati dimensiunea de care aveti nevoie. Daca v-ati decis un cuptor cu microunde pe blat, masurati spatiul blatului, inclusiv adancimea blatului si inaltimea dulapului, pentru a decide ce dimensiune va functiona cel mai bine in bucataria dvs. De asemenea, trebuie sa va ganditi cum intentionati sa utilizati cuptorul cu microunde, astfel incat sa puteti determina ce capacitate interioara aveti nevoie, care influenteaza dimensiunea. Microundele sunt in general denumite compacte, mijlocii si mari. De exemplu, daca utilizati in general cuptorul cu microunde pentru sarcini mici, cum ar fi incalzirea unei cani de cafea sau topirea untului, un cuptor  cu microunde compact poate fi potrivit pentru nevoile dvs. Daca intentionati sa gatiti sau sa incalziti lucruri precum caserole pline sau pizza mari, este posibil sa aveti nevoie de o dimensiune mai mare. Un sfat bun este sa masurati unele feluri de mancare, recipiente si farfurii sigure la cuptorul cu microunde pe care le utilizati cel mai des pentru a vedea ce dimensiune le va gazdui.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea