Stiinta & Tehnologie

# igienizare aer conditionat auto # igienizare aer conditionat #igienizare

Importanta igienizarii sistemului de aer conditionat auto

Sistemul de aer conditionat auto este de maxima importanta pentru confortul fiecaruia dintre noi, cu atat mai mult in verile toride sau atunci cand petrecem mai mult timp in masina. Din pacate, pe cat este de util, pe atat de periculos poate fi. In interiorul instalatiei de aer conditionat, acolo unde spatiul este mai umed si, prin urmare, propice culturilor de bacterii, apare mucegaiul. Acestea sunt cel mai usor de sesizat datorita mirosului greu, specific, pe care il emana, facand astfel greu de suportat orice deplasare cu masina. Din fericire, orice service auto craiova autorizat, fie ca va aflati in Craiova sau in alta parte a tarii, poate rezolva problema cu usurinta.

 

De cele mai multe ori, fara aparitia acestor prime semne extrem de deranjante, tindem sa omitem ca recomandarea oricarui service auto drobeta turnu sueverin sau orase mai mari, este ca igienizarea sistemului de aer conditionat al masinii sa se faca la 12 sau macar la 24 de luni. Astfel, spun specialistii, evitam agravarea sau chiar aparitia unor probleme respiratorii precum astmul cauzat de alergenii care se pot inmulti intr-un sistem neigienizat. Daca nu dispunem de suficiente finante, putem rezolva problema noi insine, cu putina indemanare si un spray de profil.

Mai mult, daca avem prin casa un aparat de curatat cu aburi, acesta va folosi de minune si instalatiei de climatizare a masinii noastre. Astfel, putem asigura nu doar un climat placut in interiorul masinii, ci si un mediu sanatos pentru noi si in special pentru copii, carora microbii, mucegaiul si alte microorganisme care se dezvolta in sistemul de aer conditionat al masinii le pot cauza afectiuni serioase si ireversibile. Daca acest subiect ne preocupa, sau daca pur si simplu dorim sa aflam mai multe informatii folositoare despre importanta igienizarii sistemului de aer conditionat al masinii putem apela la orice service auto Galati sau indiferent de orasul unde locuim, precum si de la orice medic alergolog specializat in probleme de respiratie si metode de combatere ale acestora.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea