Stiinta & Tehnologie

#rx51 #rover #moemo #smartphone #nokia

Imagini neoficiale cu Nokia Rover inainte de lansare

Cel mai recent smartphone a celor de la Nokia, care apare in categoria de zvonuri pe Internet este modelul Nokia N900.

Terminalul mai este cunoscut si sub denumirile de RX51 sau Rover, cele trei versiuni fiind posibile variante ale numelui real.

Specificatii tehnice

Ce face acest smartphone mai aparte decat altele de la Nokia este sistemul de operare pe care terminalul il are incorporat, adica Maemo Freemantle 5. Totodata, telefonul vine dotat cu un procesor ARM Cortex-A8 .

Terminalul este un slider cu tastatura fizica completa QWERTY si un ecran tactil, rezistent la zgarieturi cu rezolutie WVGA de 400 x 800 pixeli. Telefonul dispune de slot microUSB, prin care se realizeaza si incarcarea acumulatorului.

Una din caracteristicile speciale a lui Nokia Rover este faptul ca suporta playback video pentru o serie foarte mare de formate. Totodata, modelul vine cu suport flash in browser-ul web de navigare pe Internet .

Alte detalii

Telefonul are o memorie interna de 32 GB, iar utilizatorul poate mari spatiul de stocare cu inca 32 GB prin intermediul unui card microSD. Acumulatorul din dotare este similar cu cel al lui Nokia N97, avand o capacitate de 1320 mAh.

Camera foto este de 5 MP cu flash si autofocus si posibil cu o serie de tehnologii si functii asemanatoare aparatelor foto compacte. Nokia Rover se va lansa in ultima parte a anului 2009 si va costa in jur de 550 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea