Stiinta & Tehnologie

#motorola ve66 #conectivitate 3g #wi-fi #megapixeli #telefon mobil

Imagini neoficiale cu Motorola VE66

Se zvoneste ca noul terminal al celor de la Motorola numit VE66 va avea camera fotot de 5 megapixeli . Totodata, telefonul va suporta si conectivitatea Wi-Fi.

Imaginile neoficiale cu Motorola VE66 au aparut imediat dupa lansarea celui mai recent terminal al companiei, Motorola Aura .

Specificatii tehnice

Noul Motorola este un telefon care se deschide prin glisare si care va rula sistemul de operare Linux OS Montavista versiunea 2.6.10. Totodata, telefonul va avea un ecran de 2,4 inch cu 16 milioane de culori. Din pacate rezolutia ecranului este inca necunoscuta.

Motorola VE66 va avea un procesor Freescale SCM-A11 de 500MHz, iar camera foto din dotare va fi de 5 megapixeli cu capabilitati de inregistrare video in rezolutie QVGA. Imaginile aparute pe internet arata ca obiectivul foto va fi insotit si de un flash, dar in prezent nu se stie daca este LED sau Xenon.

Particularitati ale lui VE66

Tot din imagini reiese ca acest telefon are un D-pad tactil format din 4 butoane sensibile la atingere. Totodata, navigarea prin meniu se va face prin rotita tactila care a fost aplicata initial si lui Motorola ROKR E8.

Motorola VE66 va mai dispune de conectivitate GPRS si EDGE, plus suportul dat de 3G cu HSDPA. Daca telefonul va avea 3G va puncta mult, pentru ca inaintasul. ZN5, chiar daca avea camera foto de 5 megapixeli, nu suporta decat GPRS si EDGE. Mai mult, noul telefon vine dotat cu Wi-Fi. Terminalul va avea slot pentru card microSD si Bluetooth versiunea 2.0 cu A2DP pentru conectarea de casti audio wireless.

Din pacate nu se stie inca data de lansare a acestui telefon, daca el va fi lansat sau un pret aproximativ

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea