Stiinta & Tehnologie

#volkswagen golf #golf gti #fotografii oficiale

Imagini cu Volkswagen Golf GTI

Versiunea de productie a lui Golf GTI a fost prezentata astazi de Volkswagen pe site-ul sau oficial. Volkswagen a prezentat astazi primele imagini oficiale ale versiunii GTI pentru a sasea generatie a modelului Golf.

Versiunea de productie a lui Volkswagen Golf GTI este aproape identica cu prototipul acestui model, prezentat la Salonul Auto de la Paris , in 2008. Principala deosebire consta in faptul ca modelul prezentat in stadiul de concept avea trei usi, pe cand modelul prezentat publicului are cinci usi. Partea inferioara a portierelor a fost netezita, alaturi de linia aripilor.

Astfel, masina are un aspect mai putin extravagant, dar deosebit fata de versiunea standard a lui Golf. Golf VI GTI foloseste un propulsor TSI de 2.0 litri, disponibil si pe Scirocco . Spre deosebire de acesta din urma, care dispune de 200 CP, motorul lui Golf VI GTI dezvolta 210 CP.

Emisiile de carbon au fost reduse iar consumul mediu a fost micsorat. Modelul beneficiaza de tehnologii precum controlul adaptiv al sasiului cu ajutorul amortizoarelor regleabile electronic si un diferential cu alunecare limitata XDS.

Productia lui Golf GTI va incepe in aceasta primavara, iar modelul va fi lansat in Romania in luna aprilie. Volkswagen va prezenta modelul la Salonul Auto de la Geneva, in martie.

Articol preluat de pe www.automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea