Stiinta & Tehnologie

Idei Nokia: Nokia N40 si un alt dispozitiv tactil

Daca este fictiune sau realitate , Nokia pare sa pregateasca doua noi dispozitive mobile , un nou terminal tactil si inca unul care s-ar numi N40.

Adevarul este ca nici unul dintre cele doua terminale nu a fost gandit de inginerii companiei filandeze, cele doua prototipuri fiind gandite de designerii independenti.

N40-ul la inaintare

Modelul Nokia N40 a fost gandit de catre Carlos Montes de Oca si Amed Avila. Pentru cei doi este foarte clar ca N40 nu vine de la versiunea sistemului de operare, Symbian 40, ci este doar numele telefonului. In schimb acest terminal va rula sistemul de operare Windows Mobile.

Cei doi designeri au mai gandit si alte caracteristici ale lui N40. Terminalul trebuie sa aiba un ecran LCD, camera foto de 3,2 megapixeli, player muzical incorporat si un joystick. Totusi, fanii Nokia si-au exprimat parerea in legatura cu acest terminal; daca el devine realitate ar trebui sa ruleze sistemul de operare Google Android .

Telefon mobil tactil

Uita de Nokia Tube sau 5800 XpressMusic , care este acelasi telefon, dar nu se stie cu ce nume va deveni oficial in caz ca acest lucru se va intampla. Un designer a gandit un telefon mobil tactil intr-o versiune ceva mai veridica.

In viziunea lui Ulisses Gardim noul model Nokia trebuie sa aiba neaparat un slot pentru card SD, ecran tacil si camera foto. Desi inca nu are nume, dispozitivul va mai avea incorporat Bluetooth, plus playere audio si video. Dar ramane de vazut daca cele doua telefoane vor devenit realitate sau raman in stadiul de idei.

Nokia N40



Nokia - telefon cu ecran tactil



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea