Stiinta & Tehnologie

#husa telefon #husa #telefon

Idei de texte pe care le poti grava pe husa telefonului

Telefonul este obiectul ce ne insoteste zi de zi si pe care il folosim foarte des. De aceea, din cand in cand, are nevoie de ingrijiri speciale si de asemenea, trebuie sa il protejam cu o husa. Indiferent cate asigurari ne-ar oferi producatorii telefoanelor, in viata de zi cu zi, aceste dispozitive pot fi deteriorate destul de usor. Este suficient sa scapi telefonul pe strada si foarte posibil nu vei mai putea sa il folosesti pana nu schimbi sticla protectoare sau chiar si display-ul, daca a fost si el afectat. Daca nu stii, de cele mai multe ori, display-ul are un pret foarte ridicat si unele persoane hotarasc chiar sa renunte la reparatie si sa cumpere alt telefon. De aceea, daca vrei sa previi orice fel de accidente, este important sa protejezi telefonul cu o husa.

 

In cazul in care detii un iPhone 12 Pro, recomandarea noastra este sa alegi o husa deosebita de la Motifsio. Mai exact, iti sugeram sa alegi o husa pe care o poti personaliza dupa bunul plac. Poti sa optezi pentru una dintre cele 10 culori disponibile si de asemenea, poti alege textul ce va fi gravat pe husa. Personalizare este ceea ce face aceste huse de la Motifsio speciale. Cu ajutorul husei, iti poti exprima stilul personal si de asemenea poti sa atragi atentia poate asupra unor pasiuni ale tale. Cum? Imprimand pe husa un cuvant sau o text care va initia discutii.

Alegand huse iPhone 12 personalizate, poti opta pentru gravarea a maxim 6 caractere, insa sunt suficiente pentru a-i insufla acestui accesoriu o nota personala. In cazul in care iti doresti o astfel de husa, insa nu stii ce text ai putea grava, in cele ce urmeaza o sa iti dam cateva idei.

  1. Numele tau sau prescurtarea lui: in cazul in care iti plac bijuteriile cu nume sau alte accesorii pe care le poti personaliza in felul acesta. Ni se pare o idee foarte buna si este utila mai ales daca ai ales aceeasi culoare de husa cu persoana iubita si vreti sa le diferentiati.
  2. Initialele tale sau ale cuiva drag: ramanem in acelasi registru si iti recomandam si aceasta varianta. Este o metoda buna de personalizare, mai ales daca ai mai multe prenume.
  3. Porecla ta: daca ai o porecla speciala, pe care o porti cu mandrie, atunci o poti grava pe husa de la telefon, daca se incadreaza in cele 6 caractere.
  4. Numele animalutului de companie: foarte multe persoane opteaza pentru personalizarea accesoriilor cu numele animalutelor, mai ales daca acestea au trecut in nefiinta.
  5. Un cuvant ce te motiveaza: poti alege si un cuvant ce te reprezinta si care te motiveaza in fiecare zi. Daca este prea lung in romana, poti opta pentru varianta in engleza sau in orice alta limba.

Asadar, daca iti doresti o husa cu adevarat speciala, poti sa alegi una de la Motifsio, pe care sa o personalizezi cu un text care iti va aduce bucurie. Tu ce ai grava?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/jT5mSPEteVc

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea